Search

o meni

Zakaj Skriti kotički Slovenije?

Neizmerno imam rada Slovenijo in obožujem raziskovanje narave, mest in drugih skritih kotičkov, ki me tako pogosto presenetijo.

Želim si, da bi vam spletna stran, ki jo bomo (upam) ustvarjali skupaj, uspela Slovenijo pokazati v vsej njeni raznolikosti in lepoti. Da bomo zaradi nje vsi še bolj uživali v raziskovanju bolj ali manj skritih kotičkov in lepot naše majhne, pa vendar tako edinstvene Slovenije.

Daša

Bled, najlepši kraj na svetu

Živim na Bledu, zame najlepšem kraju na svetu. A ravno zaradi navezanosti na Bled, je raziskovanje ostalih delov Slovenije še toliko bolj čarobno. Vedno znova namreč ugotovim, da sprehod okrog Blejskega jezera in kremšnita, še zdaleč nista vse ali pa najboljše, kar ponujata Bled ali pa ta naša prelepa zelena dežela.

Blejski skriti kotički so tudi krivi, da se je v začetku aprila 2020, ko smo odkrivali predvsem meje svojih občin, rodila ideja o Skritih kotičkih Slovenije. V tistem času sem namreč ugotovila, da Bleda ne poznam tako dobro kot sem mislila. Vsak dan so me namreč presenečali novi in novi kotički, za katere ne vedo niti domačini, kaj šele tisti, ki nas pridete obiskat samo za vikend ali počitnice. :)

Turistični boni za raziskovanje Slovenije

Ne maram politike, katastrof in negativizma. Raje imam raziskovanje narave in mest, okušanje dobre hrane in vina ter pozitivne ljudi.

Vseeno pa moram priznati, da sem hvaležna za to, da sta nam letošnja katastrofa in trenutna politična garnitura olajšala raziskovanje Slovenije. Turistični bon, ki ga dobimo namreč lahko z nekaj iznajdljivosti v Sloveniji pomeni že tudi 7-dnevni dopust! Ne razumem tistih, ki v možnosti zastonj oddiha v naši prelepi državi najdejo karkoli slabega.

Upam, da vas na tej strani praktično ni. Če ste se po nesreči znašli na njej pa upam, da vas prepričamo, da ne samo, da boste bon z veseljem izkoristili, temveč mu dodali še kakšen evro in tokratni poletni dopust preživeli kar "doma" v Sloveniji. :)

Delite vaše skrite kotičke

Vesela bom, če nam boste pomagali spoznavati Slovenijo in z nami delili skrite kotičke, ki ste jih odkrili vi. Pošljite mi opis ter slike in z našimi bralci bomo vaš prispevek delili pod zavihkom Idejnica.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kje nas najdete

instagram

instagram.com/skritikotickislovenije

FACEBOOK

facebook.com/skritikotickislovenije